Органско и природно – засади сам 2 (ВИДЕО)

Свежите зачински билки секогаш даваат посебен шмек на јадењата, салатите, коктелите , а можат да ве заштитат и од убодите на инсекти.

Еве како да ги насадите:

Во тегла означена со името на билката, ставете (украсни) камчиња, а потоа дополнете со земја.

Ставете го семето од посакуваната билка, прекријте со тенок слој земја и испрскајте со вода.

Редовно прскајте ги со вода и очекувајте резултати!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *