Природно и органско: засади сам! (ВИДЕО)

Дали внимавате какво овошје и зеленчук конзумирате? Доколку не сакате прскани намирници, погледнете го ова видео и лесно, и во домашни услови направете си сопствена градина!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *