Зајакнете го имунитетот на Вашето дете

Време е на настинки и вирози, па важно е да се подготвите и да го зајакнете имунитетот на Вашето дете.

Read more

Намирници за прочистување на црниот дроб

Црниот дроб е втор по големина орган во човековото тело. Благодарение на работата на црниот дроб, се извршуваат голем број

Read more

Расте бројот на дијабетичари во Македонија

Секој десетти Македонец има дијабетес. Преваленцата во Македонија во 2017 изнесува високи 12.2 отсто, што значи дека бројката на дијабетичари

Read more