За нас

Нашата цел е да ја поедноставиме здравата исхрана и да ја доближиме до Вас. маг. диет. Цветанка Петрова Пишуваме, советуваме и ви пренесуваме проверени и издржани информации од областа на диететиката. Свесни сме за различните...

За нас

Нашата цел е да ја поедноставиме здравата исхрана и да ја доближиме до Вас. маг....

Прашај нутриционист

Што е здраво, а што не? Кои намирници да ги комбинирам? Земам одредена терапија- што...

Што нудиме?

Диететика Програм НУТРИКС Индивидуални програми Соработка со правни лица:фирми, школи, градинки, домови, болници

Стручни статии