Со соодветна исхрана го подобруваме квалитетот на животот: уживаме во добро здравје, имаме доволно  енергија и изгледаме подобро.

Веруваме дека со нашето стручно знаење можеме да Ви помогнеме во обликувањето и унапредувањето на навиките во исхраната.

Ви нудиме различни стручни услуги, индивидуални советувања, групна едукација и дието-терапија при различни состојби.

Доколку Ви е потребна помош во уредување на исхраната, контактирајте не.

Име и презиме

Е-меил адреса

Вашата порака