Нашата цел е да ја поедноставиме здравата исхрана и да ја доближиме до Вас.

маг. диет. Цветанка Петрова

Пишуваме, советуваме и ви пренесуваме проверени и издржани информации од областа на диететиката.

Свесни сме за различните вредности и потреби на поединецот. Затоа, се трудиме сечиј мотив да го преобликуваме во чувство. Чувство на енергичност, свежина, полетност … чувство на здравје.

Нашиот позитивен однос кон клиентите и партнерите придонесува за квалитетна соработка и постигнување на посакуваните резултати.

Целта на советувањето е да постигнеме промена кај поединцот, односно да Ве научиме како сами да го подобрите своето здравје и како, со правилна исхрана да си олесните при одредено заболување.

маг. диет. Славјанка Петрова