Нутриционист Цветанка Петрова: Зошто ни е потребен детокс?

Зошто детокс? Човечкото тело е една совршена машина, која што постојано се самообновува, преработува храна, го задржува она што и … Continue reading Нутриционист Цветанка Петрова: Зошто ни е потребен детокс?