Што е здраво, а што не? Кои намирници да ги комбинирам?
Земам одредена терапија- што смеам, а што не?

Огромниот број информации што се шират на интернет можат да го збунат читателот, особено затоа што се контрадикторни, нејасни и во голема мера неверодостојни, затоа што зад точноста на истите не стои стручно лице.
Само овде, на mojnutricionist.mk, за прв пат имате можност БЕСПЛАТНО да прашате дипломиран нутриционист, кој ќе ја разреши Вашата дилема и ќе одговори на Вашите прашања со информации, поткрепени од најновите научни достигнувања од областа на нутриционизмот.

Име и презиме

Е-маил (required)

Вашето прашање