Сакам диета!

гфбгбгггб

Почитувани,

ја поздравувам Вашата заинтересираност за промена на начинот на исхрана со помош на моите програми.

Истите се одредуваат според прашалник, кој го пополнувате со Вашите пропорции, специфични потреби, начин на живот… а секако , добро би било да видам и крвна слика.

Индивидуалниот пристап ми е многу важен, па затоа според Вашите одговори одредувам каква програма Ви е потребна.

Месечно нутриционистичко водење, совети, рецепти и две двонеделни програми, чини 1,200 ден.

Ве молам пополнете го овој прашалник и очекувајте да бидете контактирани на Вашата е-адреса.

Вашиот нутриционист,
Цветанка Петрова