Сите знаеме како изгледаат овошните и зеленчуковите плодови кога ќе ги видиме на пазар или во маркет. Но, дали знаете кои од нив растат на дрво, кои под земја и како изгледаат пред да бидат обрани од земјоделците?

Погледнете ги фотографиите за да ги видите вашите омилени плодови во едно поинакво светло!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *