Нутриционист Цветанка Петрова: Зошто ни е потребен детокс?

Зошто детокс? Човечкото тело е една совршена машина, која што постојано се самообновува, преработува храна, го задржува она што и

Read more

Зајакнете го имунитетот на Вашето дете

Време е на настинки и вирози, па важно е да се подготвите и да го зајакнете имунитетот на Вашето дете.

Read more

Намирници за прочистување на црниот дроб

Црниот дроб е втор по големина орган во човековото тело. Благодарение на работата на црниот дроб, се извршуваат голем број

Read more