Sale!

1,500 ден 1,200 ден

Индивидуална програма на исхрана за помош при хипер или хипотироидеа

Category:

Description

Индивидуална програма на исхрана за помош при хипер или хипотироидеа

Индивидуалниот пристап е од суштинско значење за подготовка на соодветно прилагоден дието-план.
Вклучува:
  • Нутритивна анамнеза
  • Анализа и оцена на нутритивен статус
  • Месечна персонализирана програма на исхрана
  • Редовно неделно следење
  • Нутритивен coaching (водење, мотивација, едукација)