Sale!

1,500 ден 1,000 ден

Индивидуална програма на исхрана

Category:

Description

Индивидуална програма на исхрана

Вклучува:
  • Нутритивна анамнеза
  • Анализа и оцена на нутритивен статус
  • Месечна персонализирана програма на исхрана
  • Редовно неделно следење
  • Нутритивен coaching (водење, мотивација, едукација)