Чај од бреза – природен диуретик

  Брезата е една од најдобрите диуретични билки, со многу јако дејство. Од пупките и листовите на брезата се припрема чај,

Read more

„Нека храната биде твој лек, а лекот твоја храна“

Лекувањето се храна е неправедно занемарено во поново време, иако во минатото се применувало често.  Со правилна исхрана, телото кое

Read more