Нутриционист Цветанка Петрова: Зошто ни е потребен детокс?

Зошто детокс? Човечкото тело е една совршена машина, која што постојано се самообновува, преработува храна, го задржува она што и

Read more

Намирници за прочистување на црниот дроб

Црниот дроб е втор по големина орган во човековото тело. Благодарение на работата на црниот дроб, се извршуваат голем број

Read more

„Досадната топла лимонада“

Во последно време честопати слушаме препораки за започнување на денот со чаша млака вода во која има растворено свежо исцеден

Read more