Залак по залак ….. Се изедовме ли живи?

7 од 10 луѓе во Америка умираат од хронични болести. 1600 годишно од канцер. СИТЕ ИМАМЕ ЗДРАВСТВЕНИ ПРОБЛЕМИ! Можеме да

Read more

Кетогена диета – лек за епилепсија

Оваа диета е претпознатлива по високиот процент на масти, кои всушност ги заменуваат минимизираните  јаглехидрати.  Оваа диета ќе ја оптимизира

Read more

Храна за превенција од канцер

Поразителните статистички податоци покажуваат дека секој трет човек заболува од рак. Но сега се повеќе доктори и нутриционисти тврдат дека

Read more