Рецепт со кој ќе ја засакате овесната каша!

Честопати во пракса се среќавам со луѓе кои имаат одбивост кон овесните снегулки и нивно конзумирање. Но, овесот е инзвонредно

Read more

Тиква – кралица на есента

Есен – сезона на тиквата.  Го сакаме мирисот на печена тиква, а ја комбинираме со цимет и мед. Но, иако

Read more

Млади тиквички

Тиквичките се неверојатно благотворни за нашиот организам. Ги смируваат нервите, го намалуваат стресот и анксиозноста, го јакнат имунолошкиот систем, ја

Read more