Дали би јаделе Нутела знаејќи го нејзиниот состав?

Изгледа дека Нутела е омилениот бренд на чоколаден крем во Европа, кој се повеќе се шири и низ САД. Доколку не

Read more

Шеќерот не е лош, ама животот е многу подобар без него!

80% од производите што ги купуваме во маркетите содржат шеќер. И додека за некои производи како слатки, чоколади, сладолед и

Read more